Mūsų veiklos principai

Gerb. partneriai, prašome susipažinti su mūsų veiklos principais:

K Code of Conduct

Atsižvelgdami į šiuos teiginius, mes užtikriname, kad visi mūsų darbuotojai ir verslo partneriai vienodai suprastų vertybes ir principus, kuriais vadovaujamės kasdieniame savo darbe. Mūsų principai yra vienodi visos šalyse, kuriose vykdome veiklą, ir kiekvienam „Kesko“ darbuotojui bei verslo partneriui.

„SpeakUp” konfidencialus pranešimo kanalas darbuotojams ir partneriams

„SpeakUp“ yra konfidencialus pranešimo kanalas, kuriuo galima pranešti apie įtariamas nusikalstamas veikas arba nusižengimus, kai dėl bet kokios priežasties informacijos negalima perduoti tiesiai atsakingiems „Kesko“ asmenims. Paslauga nėra skirta klientų atsiliepimams ir jokie klientų atsiliepimai nebus apdoroti. Klientų atsiliepimus galima palikti paspaudus šioje svetainėje esančią klientų atsiliepimams skirtą nuorodą. Nesąžiningas pranešimas apie nusikalstamas veikas ir nusižengimus yra draudžiamas ir gali turėti teisinių pasekmių.

Bet kokie pranešimai, pateikti „SpeakUp“ kanale, bus perduoti „Kesko“ grupės Vyriausiajam Teisininkui, Vidaus audito tarnybos Vadovui, Rizikos valdymo Viceprezidentui ir ”Konekesko” grupės Teisininkui.

„SpeakUp“ paslaugą palaiko „People InTouch“, nepriklausoma olandų įmonė. „People InTouch“ darbuotojai apdoros Jūsų pateiktus pranešimus. 2004 m. įkurta įmonė įsikūrusi Amsterdame. Be „Kesko“, patentuotą „SpeakUp®“ pranešimo sistemą naudoja daugybė žinomų įmonių.

Daugiau informacijos: SpeakUp