Onninen paslaugos

Onninen - tai ne tik didmeninės prekybos įmonė. Tai Jūsų profesionalus, platų paslaugų spektrą siūlantis partneris visoje Lietuvoje! Paskaičiuosime konkurencingą pasiūlymą pagal Jūsų pateiktą projektą, pristatysime prekes su greitai ir kokybiškai atliekančiais savo darbą logistikos partneriais, aptarnausime Jus Express parduotuvėse bei išnuomosime profesionalius įrankius jūsų objektams ir namams!

Print Large 1800x-Onninen Express Kouvola 02

Onninen Express parduotuvių tinklas visoje Lietuvoje!

Apsilankius Express parduotuvėse klientų aptarnavimo specialistai supažindins Jus su savitarnos veiklos principais, padės savarankiškai išsirinkti prekes iš ženkliai padidėjusio prekių asortimento (virš 5000 produktų). Tikimės, kad ši Onninen Express koncepcija, sėkmingai veikianti Skandinavijos ir Pabaltijo šalyse, padės Jums sutaupyti laiką bei sustiprins mūsų bendradarbiavimą!

Parduotuvių adresai

Print Large 1800x-Onninen Installers at constructionworksite 09

__Galime pasiūlyti Jūsų projektui ŠVOK, pramonės, elektrotechnikos prekes bei įrankius! __

Onninen misija - „Pirmasis pasirinkimas“, t.y. dėl gausaus prekių asortimento ir patogaus aptarnavimo Onninen yra vieta, į kurią pirmiausia kreipiamasi norint įsigyti prekių. Paslaugos kokybiškumą įrodo tai, kad Onninen yra suteiktas ISO 9001:2000 kokybės vadybos sistemos sertifikatas.

Stambesnius klientus aptarnauja projektų vadovai, kurie suderina užsakymus ir organizuoja prekių pristatymą į vietą, tokiu būdu klientai gali sutaupyti ir pinigų, ir laiko. Šiandien klientams į vietą pristatoma jau daugiau nei pusė prekių, t.y. beveik 60 % prekių pasiekia klientą taip, kad jam net nereikia pakilti nuo darbo stalo.

Dėl informacijos apie kreditavimo bei pristatymo sąlygas kreipkitės į Onninen atstovus:

Projektų vadovų kontaktai

Print Large 1800x-Onninen digital services at worksite

__Greitas ir profesionalus pristatymas į Jūsų objektą! __

Onninen logistikos komanda, siūlanti greitą ir patogią prekių pristatymo sistemą, savo klientams tapo itin naudingu partneriu.

Savo klientams Onninen siūlo ne tik prekes ir medžiagas, bet ir pristatymo paslaugas (prekių pristatymo kainas rasite [čia] (http://downloads.ctfassets.net/wzjhf3pmxyuk/H0wJXxZhxfJ9QhlAmqmCN/40911c7628dfb9c3d29c5eddf41de88e/logistika.JPG)). Tai paremta gerai įsisavintais maršrutais, kuriais prekės gabenamos konkrečiomis dienomis.

Suformuota apskaitos ir logistikos sistema klientui leidžia atlikti užsakymą iki 15.00 val., kad prekes gautų jau kitą dieną.

Esame sudarę sutartis su specializuotomis transporto kompanijomis, kurios atitinka Onninen keliamus reikalavimus, todėl esame užtikrinti, kad mūsų įsipareigojimai klientams bus įvykdyti.

Esant kliento poreikiui gali būti planuojami ir papildomi pristatymai, teikiama kitų papildomų paslaugų: specialieji pakavimai, žymėjimai, pristatytų prekių ataskaitos atskiriems objektams. Taip pat klientui pageidaujant, teikiame pjovimo paslaugas (vamzdžių, ortakių, kabelių ir pan.). Paslaugų įkainius rasite čia.

Dėl kitos informacijos apie logistikos paslaugas kreipkitės į Onninen darbuotojus.

Dėl transporto paslaugų pasiūlymo susisiekite: [[email protected]]
(mailto:[email protected])

Print Large 1800x-drilled well 12

__Platus įrankių asortimentas nuomai. __

Pasiteiraukite klientų aptarnavimo specialistų [Express savitarnoje] (/express) dėl įrankių asortimento. Sudarykite nuomos sutartį ir naudokitės profesionaliais įrankiais!