Atsinaujino Onninen logotipas

2024 m. birželį bendrai Onninen ir Kesko kelionei sukaks aštuoneri metai, ir nuo šiol K Grupė bus vizualiai matoma Onninen logotipe visose Baltijos šalyse.

2016 metais Onninen tapo Kesko Grupės dalimi. 2024 m. birželį bendrai Onninen ir Kesko kelionei sukaks aštuoneri metai, ir nuo šiol K Grupė bus vizualiai matoma Onninen logotipe visose Baltijos šalyse.

Prisijungusi prie Kesko, Onninen toliau plėtė savo veiklą ir siekė užtikrinti sėkmingą klientų patirtį: išplėtėme savo prekių asortimentą ir dabar siūlome plačiausią šildymo, santechnikos, vėdinimo, vėsinimo, elektrotechnikos ir pramonės prekių pasirinkimą profesionaliems klientams vienoje vietoje.

Būti K Grupės dalimi reiškia, kad mums svarbu rinktis tvarius sprendimus ir vadovautis K Grupės Etikos kodekso vertybėmis kasdienėje veikloje. Pridėję „K“ prie Onninen logotipo, siekiame dar labiau išreikšti įmonės atsakomybę ir verslumą. Mūsų partneriai gali ir toliau užtikrintai rinktis Onninen, norėdami gauti profesionalų aptarnavimą, kokybiškas prekes ir greitą pristatymą.